Spotlight Aarhus er åbnet på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus

PRESSEMEDDELELSE, 17. maj 2023

Mange timers istandsættelse og flytning fra to andre adresser er ved at være ved vejs ende, og dørene er slået op for et nyt inspirerende lysunivers i Aarhus.

 

Det har ikke været helt uden sved på panden, men mandag d. 8. maj kunne Spotlight i Aarhus endelig åbne dørene på den nye adresse. Lokalerne har i månederne forinden gennemgået en gennemgribende istandsættelse – og med butikker på to andre lokationer, der skulle nedpakkes og flyttes, har mange hænder været i gang.

Det betyder at Lystorvet, der før lå på Lundingsgade 1 har skiftet navn og nu hedder Spotlight. Occhio store by Spotlight, der før var placeret på Borggade 4 i Aarhus er samtidig flyttet til M. P. Bruunsgade 62, hvor begge dele nu er samlet i én stor flot forretning. Her er det er muligt at opleve lys fra alle de bedste brands – og mærke på egen krop, hvordan det gode lys kan påvirke både humør og velvære.

Spotlights eksperter er klar til at præsentere private som erhvervskunder for de mange muligheder, ligesom rådgivning om indretning med lys naturligvis også er en del af hverdagen i Spotlights nye lysunivers.

 

Flotteste lampeforretning i Aarhus

Spotlight ser sig selv som meget mere end en lampebutik. Hos Spotlight skal man opleve lyset og lære meget mere om lysets betydning på vores hverdag. Der er ingen tvivl om, at lys er grundlaget for alt liv, og denne vigtige betydning vil Spotlight gerne viderebringe til sine kunder. Derfor bruger man gerne tid på at rådgive om de rigtige løsninger til kundens behov. Fokuset ligger på godt lys pakket ind i lækkert design.

For at kunne tilbyde den helt rigtige belysning til en lang række behov, er udstillingen hos Spotlight spækket med de lækreste lamper fra en lang række af de allerbedste producenter. Her finder man f.eks. lamper fra Louis Poulsen, Le Klint, Artemide, DCWéditions, Flos, LYFA, Verpan, GUBI, Nuura, Moooi, Marset, Grupa og mange flere.

 

Occhio store by Spotlight

Det eksklusive brand – Occhio – har sin helt egen del af lokalerne på M. P. Bruunsgade 62, hvor dette helt særlige univers kan opleves.

Spotlight har gennem en årrække specialiseret sig i belysning fra Occhio, og med udgangspunkt i en stor popularitet i København og omegn, åbnede man Occhio store i Aarhus for nogle år siden. Med de nye lokaler har det givet god mening af samle de to Aarhus-butikker under samme tag, så kunderne kan opleve det hele samlet ét sted.

Occhio er indbegrebet af den optimale lysteknik, en brugervenlighed i top – og et design i særklasse. Med Spotlights store ekspertise indenfor lys, er det derfor et helt naturligt match – og man kan opleve de mange imponerende produkter i den nye forretning.

 

Spotlight byder velkommen i et lysunivers uden sidestykke

og med eksperter til at guide dig gennem mulighederne

 

Læs mere om Spotlight – Aarhus her

eller læs artiklen om Spotlight i Aarhus her

Se Occhio produkter på Spotlightshop.dk