Hos Spotlight køber du ’kun’ lys!!

PRESSEMEDDELELSE, 4. november 2021

”Når vi siger kun lys, så mener vi i virkeligheden ikke kun – for lys er et kæmpe område”, siger direktør Mogens Lund. Belysning og arbejdet med lys tages nemlig meget seriøst hos Spotlight.

Hos Spotlight køber du kun kys

 

I disse tider oplever man flere steder, at store firmaer og webshops samler mange forskellige typer af varer samme sted for at kunne sælge det hele på én gang til kunden, når først de er inde i butikken.

Det kan naturligvis være nemt for en kunde, at trykke ’læg i kurv’ flere gange samme sted, men er det nødvendigvis en god købsoplevelse?!

Det er man ikke helt sikker på hos Spotlight. ”Vores fokus ligger udelukkende på belysning og indretning med lys”, fortæller direktør Mogens Lund og fortsætter ”Hos Spotlight vil vi gerne være de bedste til rådgivning om lys, og det mener vi kræver fokus. Vores team er derfor 100% koncentreret om dette område – det mener vi er mest optimalt”.

Betragter man en lidt anden verden – sportens verden – vil man også hurtigt se, at de bedste fodboldspillere ikke også er de bedste til håndbold og tennis. De bedste fodboldspillere har brugt mange år på fodboldtræning, for at forfine deres talent og evner – og for at blive de bedste til lige netop dette. Det er samtidig tanken i Spotlight. ”Man kan sagtens vide lidt om mange ting, men det kræver 100% fokus at vide det meste om én ting”, siger Mogens ”Det er ambitionen hos Spotlight – og dét vi hver dag stræber efter”.

 

Specialister i belysning

Med mange års erfaring og ’træning’ i indretning med lys, har Spotlight samlet et utrolig stor mængde viden om belysning. Den bruger man hver eneste dag på at vejlede både private og erhverv om den bedste belysningsløsning til forskellige behov.

 

 

Ønsker man derfor rådgivning om lys fra fagfolk med stor viden og erfaring, er Spotlight det rette sted at henvende sig.

Du finder Spotlight samt Occhio Gallery by Spotlight på St. Kongensgade 103 i København og Occhio Store by Spotlight på Borggade 4 i Aarhus.