Inspirerende lysunivers i København & Aarhus

Besøg os på Store Kongensgade 103 i København – og på M.P Bruunsgade 62 i Aarhus

Du finder Spotlights butikker flere steder

Oplev vores lampeuniverser i både København og Aarhus

I mere end 30 år har Spotlight butikken været placeret på Store Kongensgade 103 i København – her finder du også vores Occhio gallery by Spotlight. I Spotlight præsenterer vi dig for en lang række af de bedste lampebrands, så du kan finde inspiration til din egen bolig – og i vores Occhio gallery møder du et stort udvalg fra det eksklusive brand.

Siden 2020 har du også kunnet opleve Occhios imponerende lamper i vores brand store Occhio Store by Spotlight midt i Aarhus. Fra maj 2023 kan du opleve hele vores samlede lampeunivers i en flot, ny butik på M.P. Bruunsgade 62 i Aarhus. Her kan vi vise dig alle de mange muligheder, som lamperne rummer.

I november 2021 blev Lystorvet i Aarhus også en del af Spotlight – og fra maj 2023 er butikken omdøbt til Spotlight, og flyttet i nye flotte lokaler på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus. Spotlight, Aarhus har et inspirerende og stort udvalg af spændende lampebrands – ligesom butikken i København.

Alle butikkerne tilbyder rådgivning af fagfolk, der har mange års erfaring med belysning og 100% fokus på at indrette med det rette lys.

 

 

 

 

 

 

Window Shopping

Har du før været forbi efter lukketid?

Nu kan du prøve vores nye Window Shopping i København! Her vi udstiller anden belysning, end du normalt ser hos Spotlight – og kommer du forbi udenfor åbningstiden, kan du nemt klikke lamperne i kurven.

Få lamperne sendt direkte til dig, eller vælg afhentning i butikken.

Lodes præsenterer spændende belysning hos Spotlight

Kom forbi og se de smukke lamper

I forbindelse med 3 days of design har Lodes udstillet nogle af deres lamper hos os – og vi vil klart anbefale at gå en tur forbi og se dem! De hænger fortsat i vores vindue.

Oplev den nye batterilampe, Flai fra SOL

SOL er vores nye brand – Spot On Light

Vi er meget begejstrede for en nye Flai batterilampe, der er opbygget som en fleksibelt mix og match modulsystem.

Lampehovedet kan nemlig kombineres med en række baser – så du kan skabe både lanterne, gulvlampe, pendel og meget mere. Fleksibiliteten er i top!

• Stilrent, italiensk design
• Touch teknologi
• Brug både inde og ude (IP54)
• Lyser op til 10 timer
• 3 lysstyrker
• Mix & Match

Se endnu mere om Flai online her

Occhio Store by Spotlight i Aarhus

I 2021 slog vi for første gang dørene op i Aarhus

To år efter vores åbning af Occhio gallery i København udvidede vi med en helt ny og eksklusiv Occhio store by Spotlight midt i Aarhus. Siden maj 2023 har du kunnet finde os i vores nye store lampeunivers på M.P. Bruunsgade 62 i Aarhus.

Vi har siden da haft mange kunder fra Aarhus og omegn inde i butikken, og vi ser frem til at betjene endnu flere med stor viden om lys kombineret med Occhio’s eksklusive belysningsprodukter.

Se mere til Occhio på vores webshop – og læs endnu mere om Occhio her!

Mere info om Occhio store by Spotlight

Læs også vores pressemeddelelse:
Anerkendt belysningsbutik fra København åbner brand-butik i Aarhus med internationale Occhio

Occhio gallery by Spotlight

Oplev det unikke lampebrand i vores lampebutik

Design, brugervenlighed, funktionalitet og kvalitet kendetegner det eksklusive lampebrand Occhio. Oplev lamperne i vores store og flotte Occhio gallery – som er en del af vores forretning og showroom. Lad vores faguddannede personale præsentere brandet for dig – og lad os tage en dialog om, hvordan du kan lysdesigne din bolig med lige netop disse lamper.

Vores Occhio gallery by Spotlight finder du på Store Kongensgade 103 i København – lige på hjørnet af Gernersgade!

Læs mere om Occhio Her

Flotte og moderne lampebutikker

Besøg vores udstilling

Hos Spotlight – både i København og Aarhus vil vi gerne præsentere både de trendsættende nyheder samt de velkendte og klassiske lamper. Vi vil gerne være meget mere end ‘bare en lampebutik’. Vores udstilling bliver løbende skiftet ud, så du hele tiden kan se et flot udvalg af lamper i forskellige designs og brands.

Samtidig tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i valg af lys og lamper.

Find din nye designerlamper hos Spotlight – kig ind og lad dig inspirere af lys og design.

Fokus på Udendørs Belysning

Det kan gøre en stor forskel i hjemmet, når uderummet tages mere i brug. Om vinteren kan du få større glæde af have og terrasse eller altan, ved at indrette med godt lys – ligesom du vil nyde havelyset om sommeren.
Hos Spotlight kan du få rådgivning om, hvordan du skal skabe lys i mørket og få den rette stemning i haven – eller indkørsel.

Der er mange fordele ved at indrette med lys omkring boligen – kom ind og hør mere!
Se også mere om udelys på vores webshop

Få professionel vejledning

Erfarne og uddannede medarbejdere i butikken

Alle medarbejdere i vores butikker har et indgående kendskab til belysning samt indretning med lys  – og har arbejdet med lyssætning til såvel private som erhverv i mange år. Det betyder, at du kan få kvalificeret hjælp til lige netop din belysningsopgave – uanset om det er en enkelt lampe over spisebordet, belysning i badeværelset eller lyssætning af hele boligen.

Få rådgivning om lys i dit hjem

Bestil en belysningskonsulent

Lad os hjælpe dig med belysningsrådgivning – lige dér hvor du skal bruge lyset.
Hos Spotlight har vi mange års erfaring i at indrette med lys, så du kan skabe den rette stemning – og lyset kan komplimentere din indretning.

Både ude og inde – ved nybyggeri, ombygning samt ændringer i indretningen, er det vigtigt at have belysningen med i overvejelserne!
Dét kan Spotlight hjælpe dig med.

Book en gratis aftale – og få besøg af en belysningskonsulent.

Vil du høre mere fra Spotlight?

Ønsker du at høre mere fra os, kan du tilmelde dig vores nyhedsmail og få gode tilbud, nyheder – besked om udsalg osv på mailen. Vi skriver til dig max 1-2 gange om måneden – og du kan nemt framelde dig igen!