Få inspiration til indretning med lys!

Lys er en af de vigtigste faktorer for at skabe stemning og opnå den perfekte indretning i boligen. Det er dog ikke let at, når der er meget at vælge imellem. Der er f.eks. de tekniske begrænsninger, der skal være styr på, når man skal have lys i hjemmet. Spotlight har mere end 30 års erfaring i indretning med lys. Der ligger derfor mange års erfaring bag vores medarbejderes kreative og opfindsomme råd og forslag. Her tages både hensyn til lysudbytte og design.

Inspiration til indretning med lys

 

Igennem tiderne har vi rådgivet inden for belysning ved ombygning, renovering og nybygning af sommerhuse, palævillaer, parcelhuse og lejligheder.

For at sikre det bedste resultat ved indretning med lys i boligen, er det vigtigt, at vi bliver involveret tidligt i processen. Derfor opfordrer vi vores kunder til at medbringe en skitse eller en arkitekttegning over de rum, der skal laves lysplan til. Så kan vi sammen gennemgå projektet i butikken. Alternativt er det muligt at sende tegninger til os, og vi vil skriftligt komme med vores bud på en lysindretning.  På den måde undgås de værste faldgruber – og vi garanterer den bedste indretningen med lys i boligen, så der er lys nok i gangarealer, den rigtige belysning over spisebordet eller de rette spots til badeværelset. Vores konsulenter vil tilstræbe, at belysningen integreres med resten af hjemmets indretning, således at dit hjem kan tage sig så godt ud som muligt og vil fungere mest optimalt.

Inspiration til indretning med lys

 

Få gratis rådgivning om indretning med lys

Vi har også mulighed for at komme ud på et konsulentbesøg, hvor vi kigger på omgivelserne og derefter giver vores bud på en lysindretning. Her tager vi en dialog omkring ønsker samt behov – og kigger samtidig på mulighederne.  Det er gratis at få besøg af en belysningskonsulent fra Spotlight.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Spotlight og lave en aftale om belysningsrådgivning – ligesom du kan medbringe tegninger eller fotos fra boligen til en snak med en af vores lyseksperter i butikken på St. Kongensgade i København eller på M. P. Bruunsgade i Aarhus.

 

 

 

Nyt lys i gourmet restauranten på Ruths Hotel

Hos Ruths Hotel i Skagen, går man ikke på kompromis med kvaliteten – heller ikke, når der indrettes med lys. I forbindelse med hotellets renovering og istandsættelse af gourmet restauranten, har Spotlight stået for den nye belysning. Valget er faldet på Occhio Mito Sospeso over restaurantens borde samt Lui spots langs væggene.

Man har valgt en løsning, hvor restauranten indrammes og smukke malerier samt dekorationer belyses på væggene. Her får man både et smukt og enkelt design – og samtidig rig mulighed for at indstille og styre lyset til forskellige behov.

Lysprojekt i privat villa i Holte

Da denne familie overtog huset, var de nødt til at udvide, så der var plads til hele familien. Det krævede en større renovering, hvilket naturligvis også involverede belysning. Familien tog ind i butikken og samlede inspiration. Herefter blev Spotlight inviteret ud på byggepladsen, hvor planer og tegninger blev gennemgået.

Fordelen ved at inddrage belysningskonsulenter tidligt i renoverings-/byggefasen er, at det bliver muligt at lavt nogle mere spændende løsninger, idet installationerne tænkes ind i processen.

Lysprojekt Reeslev Copenhagen

Den populære og eksklusive juveler og urbutik Reeslev Copenhagen udvidede i 2008 deres forretning med en endnu større og luksuriøs butik på Bredgade i København.

Stemningen skulle være hyggelig i showroomet, samtidig med at det eksklusive og trendy look blev understreget. Derfor valgte Spotlight2.dk en kombination af væglamper og loftspots – af LED belysning, halogener og glødepærer.

To flotte Caboche fra Foscarini hænger over disken, mens Duell Wall væglamper fra Modular lyser op mellem de væghængte montre.

Lysprojekt i privat villa i Nordsjælland

En klassisk villa fra 1900 skulle renoveres og dette indebar blandt andet at finde en belysning, der passede ind i husets stil – såvel indvendigt som udvendigt.

Indvendigt går høje træpaneler og gamle fyldningsdøre hånd i hånd med et moderne køkken og nyrenoverede badefaciliteter.
I køkken og mellemgang monterede Spotlight indbygningsspot fra DeltaLight, og gangarealerne oplyses af Occhio-lamper i forskellige varianter. Over spisebordet hænger to store Starglass pendler fra Luceplan.

Udendørs bruges der kun ANN AR111 i klare glasrammer.

 

Få gratis rådgivning om lys

Bestil et gratis besøg af en beslysningskonsulent fra Spotlight – og få rådgivning om lys i din bolig.

Du kan også booke en aftale for rådgivning eller dialog med en af vores belysnings-eksperter i butikken på St. Kongensgade i København eller på M. P. Bruunsgade i Aarhus.