Nu finder du Spotlight på Wolt!!

PRESSEMEDDELELSE, 23. maj 2022

”Kampen på det danske detail marked er hård, og derfor har innovative og kreative løsninger højt prioriteret”, siger direktør Mogens Lund.

Spotlight er nu på Wolt

 

For hele tiden at tilbyde kunderne den bedste service og de bedste muligheder, har innovative og kreative løsninger en højt prioriteret hos Spotlight.
Spotlight har nu som en af de første startet samarbejde med Wolt om at levere den lampe, du lige står mangler.
Er det gaven eller lidt ekstra lys på terrassen, er det nu muligt, at få det leveret på under 30 min.

“På en del af vores sortiment oplever vi, at leveringstiden spiller en vigtig rolle, når vores kunder lægger sin ordre”, fortæller direktør Mogens Lund og fortsætter “Vi vil gerne sikre os, at vores kunder kan få levering, på den måde de ønsker – og her er Wolt et rigtig godt supplement til vores nuværende pakke af muligheder.

I første omgang har man samlet et mindre – men lækkert – sortiment af lamper, der typisk bruges til gaver, eller som rammer lige ned i den nuværende sæson, hvor sommeraftenerne kan nydes på terrassen – i batterilampens hyggelige skær. Begge kategorier af lamper, man kan få brug for med kort varsel.

Til en start tilbyder Spotlight levering med Wolt i København – og du finder derfor allerede Spotlight i Wolt-app’en. Læg din bestilling nu – så henter Wolt dit køb i Spotlight butikken lige om lidt!

 

Klik ind og se, hvilke lamper du kan bestille fra Spotlight på Wolt HER.