Spotlight A/S overtager Lystorvet

PRESSEMEDDELELSE, 11. november 2021

Sammenlægningen af Spotlight og Lystorvet skal sikre det nye Spotlight en endnu stærkere position på markedet

Spotight A/S overtager Lystorvet i Aarhus

Pr. 20. november 2021 overtager belysningsvirksomheden Spotlight A/S Lystorvet (LT Retail Aps) i Aarhus .
Lystorvet og Spotlight bliver derfor fusioneret i løbet af 2022.

Lars Østergaard Olsen indtræder som medejer og direktør i det nye Spotlight A/S, og vil få ansvaret for aktiviteterne i Vest samt for samarbejdet med vores leverandører. Mogens Lund fortsætter uændret som CEO i Spotlight A/S.

Sammenlægningen af Spotlight og Lystorvet skal sikre det nye Spotlight en endnu stærkere position på markedet for design- og kvalitetsbelysning og en øget konkurrencekraft i et mere og mere konkurrencepræget marked.

Både Lystorvet og Spotlight har i mange år haft fokus på professionel lys-rådgivning og et meget højt niveau af kundeservice. Dette skal fortsættes og videreudvikles. Man ønsker ligeledes at styrke online forretningen – og ser fortsat et kæmpe potentiale i Danmark og resten af EU.

Efter sammenlægningen består virksomheden af Spotlight-butikken i Store Kongensgade i København med Occhio Gallery by Spotlight samt de to Aarhus butikker: Occhio-butikken i Latinerkvarteret og Lystorvet på Frederiksbjerg. Vores online-aktiviteter forventes samlet på Lamper.dk og Spotlightshop.dk.