Spotlight BIZ er for dig med projekt-opgaver

Rådgivning om – og levering til små samt store belysningsprojekter

Spotlight BIZ

Belysning til erhverv

Spotlight BIZ, belysning til erhverv, B2B lysSpotlight har siden starten i 1989 solgt belysning samt belysningsløsninger til det danske marked. Det gælder både private – som mangler en ny smuk lampe over spisebordet – samt belysning til erhverv. Når vi taler belysning til erhverv, er arkitekten eller bygherren ofte en del af processen. Uanset kunden, er målet altid at finde frem til den rigtige løsning til opgaven eller projektet.

Spotlight BIZ er nyeste forretningsområde for Spotlight, og her har vi netop fokus på det sidste område af førnævnte. Der stilles helt specielle krav, når nybyggeri eller store projekter skal have den rette belysningsløsning. Grundig viden om lys og produkter er afgørende, således at der kan skabes den rigtige løsning – med et optimeret energiforbrug og tilfredse brugere.

Spotlight har altid været kendetegnet ved høj faglig viden om lys samt de produkter, der kan bruges til de specifikke lysbehov, samt et højt service niveau, derfor er det naturligt også at fokusere på dette område. Vores medarbejdere i Spotlight BIZ har stor erfaring med arbejdet med store belysningsprojekter.

Vi har indgået aftaler med nye og interessante leverandører, hvor nogle allerede er kendte på det danske marked mens andre helt nye i Danmark.

Leverandører

Performance in Lighting

Performance in Lighting er dannet af integrationen af en række velkendte og etablerede tekniske belysningsvirksomheder, der hver især er anerkendt for sin unikke professionelle tilgang og tekniske know-how kombineret med deres erfaring og tekniske ekspertise til at blive international førende på belysningsområdet. Performance in Lighting producerer produkter i høj kvalitet, designet til at give en bred vifte af belysningsløsninger samt tilfredsstille selv de mest krævende projekter.

Spotlight forhandler SBP, Prisma og Spittler fra Performance in Lighting – og der ydes 5 års garanti på produkterne.

Læs mere om Performance In Lighting

 

Spectra Nord

Spectra Nord udvikler og producerer markedets enkleste dynamiske armaturer og tilhørende styringer samt flerkanals LED drivere og LED boards til belysningsindustrien. Spectra Nord vil skabe den ypperste teknologi inden for LED styring samt skabe teknologiske kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om Spectra Nord