Spotlight BIZ er for dig med projekt-opgaver

Rådgivning om – og levering til belysningsprojekter

Spotlight BIZ

Belysning til erhverv/b2b

Spotlight Biz - belysning til erhverv/b2bSpotlight har siden starten i 1989 solgt belysning samt belysningsløsninger til det danske marked. Det gælder både til private/b2c – og til projekter/b2b. Når vi taler belysning til erhverv foregår det ofte i et tæt samarbejde mellem bygherre og rådgivere som fx arkitekter og ingeniører samt Spotlight. Uanset kunden er målet altid at finde frem til den rigtige løsning til projektet.

Spotlight BIZ kan bla rådgive omkring – samt levere – belysning til indretning eller renovering af virksomhedsdomiciler, sportsanlæg, museer, hoteller, kontormiljøer, uddannelsesinstitutioner og hospitaler. Der stilles helt specielle krav, når nybyggeri eller store projekter skal have den rette belysningsløsning. Grundig viden om lys og produkter er afgørende, således at der kan skabes den rigtige løsning – med et optimeret energiforbrug og tilfredse brugere.

Spotlight har altid været kendetegnet ved høj faglig viden om lys samt de produkter, der kan bruges til de specifikke lysbehov, samt et højt service niveau, og har derfor også haft større fokus på b2b-området de senere år. Vores medarbejdere i Spotlight BIZ har stor erfaring med arbejdet med store belysningsprojekter.

Vi har et bredt udsnit af interessante leverandører, hvor nogle allerede er kendte på det danske marked andre er relativt nye i Danmark – og derudover har vi samarbejdspartnere, der kan levere helt unikke og specialdesignede belysningsløsninger.

Ønsker du en professionel samarbejdspartner med mange års erfaring og stor viden indenfor belysning, så kontakt os for at høre mere om, hvad Spotlight BIZ kan tilbyde.