Om Spotlight A/S

Kendt og veletableret belysningsfirma

I over 30 år har Spotlight A/S ligget på St. Kongensgade 103 i København, hvor butik og showroom stadig er placeret.
Vores mange års erfaring og centrale placering har givet os mulighed for også at arbejde med projekter i samarbejde med både firmaer og private.

Kombinationen af et eksklusivt lampesortiment og kompetent belysningsrådgivning har vist sig at være svaret på mange af vores kunders ønsker med behov for og ønske om kompetent vejledning i såvel små som store belysningsprojekter.

Vi rådgiver og indretter i både store og små rum. Om det er læsehjørnet, der er udfordringen, eller skæret i entreen, så kan vi byde ind med kompetent rådgivning og sparring omkring belysning og indretning.
Vi forstår at koble både funktion og æstetik, så den rette stemning opnås. På denne måde behøver du gå ikke på kompromis med dine ønsker.

Skal der bygges nyt, så tænk på lys tidligt i byggefasen. For at opnå den bedste løsning, opfordrer vi til at kontakte os tidligt i processen. Vi løser gerne opgaverne i samarbejde med bygherrer, arkitekter og el-installatører, ligesom vi gerne vejleder dig ved ombygning og nybyggeri. Henvend dig derfor trygt til Spotlight, der når skal projekteres med lys til din bolig.

I april 2021 åbnede vi Occhio Store by Spotlight i Aarhus – for også at kunne rådgive vores kunder i dette område. Og i slutningen af 2021 blev Lystorvet i Aarhus også en del af Spotlight. I 2023 er begge forretninger flyttet under samme tag i et spændende lysunivers på M. P. Bruunsgade 62.

 

Om Spotlight A/S

 

Uddannet og kompetent personale

Spotlights personale har et indgående kendskab til lys, lamper, design og indretning. Vi bestræber os på altid at yde den bedste service og sørge for at både rådgivning og projekt lever op til de bedste lysmæssige forudsætninger, dine individuelle ønsker og rent lovmæssige krav.

Vi har i vores butikker på St. Kongensgade i København og på M. P Bruunsgade i Aarhus skabt inspirerende lysunivers med et bredt sortiment af lamper fra førende mærker og en lang række kendte samt nye designere. Se mere om Designere og Producenter her

 

Store flotte udstillinger og showrooms

Hos Spotlight handler det 100% om det gode lys – og det rigtige lys til et givent behov. Derfor byder vi dig velkommen i et lysunivers, hvor du kan opleve, hvordan lyset kan påvirke både dit humør og velvære. Læs mere om Spotlight’s butikker og showrooms her

For os er det vigtigt at du forlader butikken klogere på lys, end da du kom ind. Hele holdet hos Spotlight er dybt engagerede lys-nørder, der har mange års erfaring indenfor indretning med lys, og fokus ligger på at yde kompetent rådgivning i belysningsprojekter i alle størrelser.

 

 

Webshop – køb lamper online

For at gøre det nemt for vores kunder at handle hos os – uanset hvor i landet, de bor – har vores nye webshop et stort lækkert udvalg af de bedste lamper til den helt rette pris. Vi har prismatch, som betyder, at du kan få lampen til samme pris, som du kan finde den til andre steder.

Se mere om vilkår for prismatch på lamper her

Søger du en lampe, som du ikke kan se i butik eller webshop – så kontakt os gerne.
Findes den hos en af vores samarbejdspartnere eller leverandører – så skaffer vi den hjem til dig

 

 

Spotlight webshop - Spotlightshop.dk

Spotlightshop.dk

Vores online-univers af unikke og enestående lamper byder dig velkommen. Her vil vi inspirere til indretning med lamper i særklasse – hvor design, lysteknik og kvalitet er noget ud over det sædvanlige.

Klik ind i det spændende univers hos Spotlightshop.dk

 

 

B2B

Spotlight BIZ er vores forretningsområde til det professionelle marked. Vores grundige viden om lys og produkter er afgørende, når den rette løsning skal skabes til de større projekter. Her har vi endvidere fokus på et optimeret energiforbrug. Læs mere om Spotlight BIZ her

 

Spotlight på de sociale medier

Sociale medier

Spotlight er meget aktiv på de sociale medier som Facebook, Instagram og Pinterest. Følg os her og følg med i nyheder om spændende nye lamper, events, tilbud og kampagner – eller bliv inspireret til at bruge lamperne i din egen indretning. Find links til blogindlæg, Facebook og Instagram i menuen.