Book et besøg af lysekspert

Spotlight tilbyder, at du kan få besøg af en af vores lyseksperter hjemme hos dig selv.

Hvorfor få hjælp af en lysekspert?

Lys er en af de vigtigste faktorer for at skabe stemning og opnå den perfekte indretning. Men det er ikke altid lige let, da der er mange lamper og lampe-typer at vælge imellem. Derudover kan der være tekniske begrænsninger eller forhold, som der skal tages højde for, inden der investeres i ny belysning.

Spotlight A/S har mere end 30 års erfaring i at indrette med lys

Vores medarbejdere har stor og bred erfaring med både teknisk belysning og almindelig rumbelysning. Har du en konkret udfordring eller nogle mere diffuse ønsker, står vi altid klar til at hjælpe dig til en individuel løsning.

Vi yder bl.a. belysningsrådgivning ifm. indretning ved ombygninger, renoveringer og nybyggeri af sommerhuse, palævillaer, parcelhuse, lejligheder, restauranter, butikker og kontorer. Se mere for inspiration her.

Book besøg af Occhio Ekspert fra Spotlight

Få besøg af Occhio ekspert

Vi tilbyder besøg af vores Occhio ekspert hjemme hos dig – enten fra vores butik i Aarhus eller København. Her kan du få en nærmere dialog omkring indretning med Occhio – og vores ekspert vil rådgive omkring de bedste valg.

Vi tager på besøg op til 40km fra henholdsvis Aarhus og København – kontakt os gerne for en aftale eller for at høre mere.

 

Få hjælp til lamperne inden store beslutninger træffes

For at sikre det bedste resultat er det vigtigt, at en belysningskonsulent bliver involveret tidligt i processen. Derfor er det også muligt at medbringe en skitse eller en arkitekttegning over de rum, der skal laves lysplan til, så vi sammen kan gennemgå projektet i butikken.

Alternativt er det muligt at sende tegninger til os, og vi vil skriftligt komme med vores bud på en lysindretning – eller vi kan drøfte det nærmere ved et besøg hos dig. På den måde kan vi minimere uheldige valg træffes, da de værste faldgruber kan tages i opløbet.

Vi kan garantere, at der er lys nok i gangarealer, den rigtige belysning over spisebordet eller de rette spots til badeværelset. Vores eksperter vil tilstræbe, at belysningen integreres med resten af hjemmets indretning, således at dit hjem kan tage sig så godt ud som muligt.

Kontakt os på mail eller kig forbi en af vores butikker på St. Kongensgade 103 i København eller M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus for at høre mere – eller for at aftale et besøg op til 40km fra vores en af vores butikker.

 

Læs også om vores Belysningsrådgivning

samt Design af nye belysningsløsninger