Ledige Stillinger hos Spotlight

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed med passion for godt lys og lækre lamper?
Spotlight er et kendt og veletableret belysningsfirma med adresser i København, Aarhus og Solrød.
Her er vi et godt og velfungere team med fokus på høj faglighed og tilsvarende højt serviceniveau.
Se hvilke ledige stillinger vi lige nu søger den rette person til:

 

 

Ønsker du at være en del af teamet i Aarhus?

Spotlight i Aarhus søger løbende passionerede medarbejdere med erfaring og viden indenfor belysning og indretning med lys.

Send dit CV og ansøgning til Store Manager Natasha på npk@spotlight.dk, hvis du drømmer om at blive en del af Spotlight.

 

Lysdesign-praktikant – København

Er du en passioneret, entusiastisk og motiveret studerende på Kandidatuddannelsen i Lighting Design – og på udkig efter en spændende praktikplads, der vil give dig hands-on erfaring og udfordringer indenfor branchen? Så er du måske vores nye lysdesign-praktikant!

 Læs mere

Marketing Intern (2-3 mdr) – Solrød

Spotlight søger en idérig og passioneret Marketing Intern / Social Media praktikant, der kan spotte de gode historier og give dem liv. Én der har flair for kommunikation, content marketing, tekstforfatning, video og storytelling – og som samtidig kan kommunikere med dem, der sidder med historierne face to face.

 Læs mere

 

Vil du være en del af Spotlight-teamet?

Selvom vi ikke lige nu har en ledig stilling, der passer dine kvalifikationer, er du er altid velkommen til at sende dit CV til Direktør Mogens Lund på ml@spotlight.dk, hvis du kunne tænke dig at blive en del af Spotlight-teamet.