Design af nye belysningsløsninger

Spotlight præsenterer en unik tilgang til design af belysningsløsninger, hvor målet er at levere skræddersyede løsninger, der møder hver enkelt kundes unikke præferencer, visioner og økonomiske rammer. Vi tror på, at hver opgave er unik, og vores passion ligger i at skabe belysningsløsninger der omsætter drømme til virkelighed. Vores ekspertise spænder fra at anbefale de mest passende armaturer og lyskilder til at realisere de ønskede lysoplevelser med baggrund i vores store faglige know-how, mange års erfaring samt vores brede udvalg af produkter fra forskellige leverandører og producenter, alt efter hvad der passer bedst til opgaven.

Vores service inkluderer udvikling af komplet belysningsløsning med detaljerede planer, der kan anvendes som grundlag for installationen. Vi dykker ned i hver detalje for at sikre, at lyskvaliteten og oplevelsen matcher kundens vision, gennem en kombination af funktionelt og smukt lysdesign.

Hvordan får du en ny belysningsløsning?

Vi starter altid med et indledende møde – hos dig eller os – for at fastlægge projektets omfang og de specifikke områder, der skal belyses. Dette møde følges op af udviklingen af en komplet belysningsløsning. Når den endelige lysplan er godkendt, detaljeres planlægningen og specifikationerne yderligere. Vi indgår meget gerne i samarbejdet med alle projektets parter, herunder elektrikere, arkitekter og bygherrer, og tilbyder bistand med tekniske specifikationer samt montering og installationen. Afslutningsvis justeres belysningen ved behov for at sikre overensstemmelse med den oprindelige belysningsplan.

Kontakt Spotlight for at høre mere om belysningsrådgivning.