Brand

Occhio

Occhio er kendetegnet ved flotte funktionelle lamper i eksklusivt design. Det er utrolig brugervenlige lamper med f.eks. touchfunktion for dæmpning af lyset samt forbindelse til app på mobiltelefonen, så du kan styre lyset den vej også. Lysteknisk er brandet helt i front, så helhedsoplevelsen er komplet og giver dig mulighed for at kunne lysdesigne din bolig på en helt unik måde.

Danmarks største Occhio forhandler tilbyder GRATIS;

  • Rådgivning
  • Besøg af Occhio ekspert *
  • Montering *

* op til 40 km fra butik samt montering ved normale vilkår – kontakt os og hør nærmere.
Obs gratis montering kan ikke kombineres med andre tilbud

Læs mere om besøg af vores lysekspert

 

Occhio Store by Spotlight – Aarhus

Occhio Store by Spotlight i Aarhus

I foråret 2021 åbnede vi en helt ny og flot butik på Borggade 4 i Aarhus. Her kan du opleve Occhio’s smukke produkter og imponerende lysteknik – fornemme materialer og design samt få rådgivning om indretning med Occhio lys i din bolig eller til erhvervsbrug af vores Occhio eksperter
Læs mere om Occhio Store by Spotlight i Aarhus.

 

Mere information om Occhio lamper og lys

    

Få et gratis besøg af vores dygtige belysningskonsulent, for at tage en snak om, hvordan vi bedst indretter med lys i lige netop din bolig eller i dit projekt. På vores webshop viser vi kun en del af sortimentet, for dette er lamper, der reelt fortjener at blive oplevet ‘live’ for at give det rette indtryk af alle mulighederne, funktionaliteten, kvaliteten og designet. I vores butik og showroom kan du opleve lamperne og se dem i funktion. Her møder du også vores kompetente fagpersonale, der kan give dig en introduktion til Occhio. Så kan I samtidig tage en dialog omkring dine belysningsønsker og behov.

Occhio er velegnet både til brug i private hjem og til erhverv eller større projekter.

Spotlight er Occhio Partner og har et indgående genskab til brandet. Vi har samtidig den lystekniske baggrund til at vejlede og rådgive omkring indretning med lys.

Kontakt os for at høre mere om Occhio – eller besøg Occhio Gallery by Spotlight på St. Kongensgade 103 i København.
Læs også mere om, hvordan du kan booke en belysningskonsulent til et Gratis Besøg hos dig

–> Se vores online udvalg af lamper fra Occhio

 

Bag om Occhio

Occhio er et tysk firma, startet af Axel Meise i 1999. Firmaet har base i München. Axel Meise er designeren bag den kendte lampeserie og har med stor succes designet lamper i over to årtier. Firmaet er et af de mest innovative belysningsfirmaer i verden, og har en position som markedsleder i Tyskland indenfor High-quality.

Han har med firmaet axelmeiselicht solgt sine egne designs af kvalitetslamper til privat og professionelt brug.
Som en af Tysklands førende belysningsdesignere har hans firma eksisteret siden 1999, hvor han første gang udviklede designet til den berømte og prisbelønnede lampeserie. Siden da er serien kontinuerligt blevet udviklet og solgt med stor international udbredelse.

 

Lad dig inspirere af spændende projekter og indretninger

Se herunder hvordan lamperne tager sig ud i forskellige indretninger – men lad dig ikke snyde for et besøg i vores showroom, så vi kan vise dig, hvorfor vi er så begejstrede for lige netop Occhio. Det er virkelig et helt unikt lampebrand – og vi er helt sikre på, at du også vil forelske dig i både designet og funktionaliteten!

High lys fra Occhio

Eksklusivt lys fra Occhio

Occhio lys i boligen

Occhio belysning

>> FÅ VIP-FORDELE!