Brand

Occhio

Occhio er kendetegnet ved flotte funktionelle lamper i eksklusivt design. Det er utrolig brugervenlige lamper med f.eks. touchfunktion for dæmpning af lyset samt forbindelse til app på mobiltelefonen, så du kan styre lyset den vej også. Lysteknisk er brandet helt i front, så helhedsoplevelsen er komplet og giver dig mulighed for at kunne lysdesigne din bolig på en helt unik måde.

Danmarks største Occhio forhandler tilbyder GRATIS;

  • Rådgivning
  • Besøg af Occhio ekspert *
  • Montering *

* op til 40 km fra butik samt montering ved normale vilkår – kontakt os og hør nærmere.
Obs gratis montering kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Læs mere om besøg af vores lysekspert

 

Nyheder fra Occhio

Occhio Luna – ny lampeserie

Oplev Luna lampeserien fra Occhio i Occhio gallery by Spotlight i København og i Occhio store by Spotlight i Aarhus.

Lad vores dygtige team vise dig de mange muligheder for at styre lyset og indstille det præcis til dine ønsker!

Occhio Mito Move Up

Nu lancerer Occhio den mest eksklusive, enkle og elegante LED pendel med Occhios nye “magic move”, der betyder, at du nemt kan justere højden vi app’en – uden at skulle have fysisk fat i lampen.
Kontakt os for at høre mere!

 

Occhio Mito Gioia

Occhio lancerede i foråret 2022 Occhio Mito Gioia som bordlampe og gulvlampe. Den kan allerede nu forudbestilles til levering efteråret 2022.
Kontakt os for at høre mere!

 

 

Occhio store by Spotlight – Aarhus

Siden foråret 2021 har du kunne opleve Occhios imponerene lampeunivers Aarhus. I maj 2023 flyttede Occhio store by Spotight til nye spændende lokaler, og du finder os derfor nu på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus.  Her kan du opleve Occhio’s smukke produkter og imponerende lysteknik – fornemme materialer og design samt få rådgivning om indretning med Occhio lys i din bolig eller til erhvervsbrug af vores Occhio eksperter
Læs mere om Occhio Store by Spotlight i Aarhus.

 

Occhio gallery by Spotlight – København

Occhio Gallery by Spotlight - København

I mange år har vi forhandlet Occhio belysning hos Spotlight på Store Kongensgade  103 i København. Her finder du derfor også vores flotte Occhio gallery by Spotlight. Oplev de smukke produkter og den imponerende lysteknik fra Occhio. Fornem materialer samt design – og få rådgivning om indretning med Occhio lys i din bolig eller til erhvervsbrug af vores Occhio eksperter
Læs mere om Occhio gallery by Spotlight i København.

 

Mere information om Occhio lamper og lys

    

Få et gratis besøg af vores dygtige belysningskonsulent, for at tage en snak om, hvordan vi bedst indretter med lys i lige netop din bolig eller i dit projekt. På vores webshop viser vi kun en del af sortimentet, for dette er lamper, der reelt fortjener at blive oplevet ‘live’ for at give det rette indtryk af alle mulighederne, funktionaliteten, kvaliteten og designet. I vores butik og showroom kan du opleve lamperne og se dem i funktion. Her møder du også vores kompetente fagpersonale, der kan give dig en introduktion til Occhio. Så kan I samtidig tage en dialog omkring dine belysningsønsker og behov.

Occhio er velegnet både til brug i private hjem og til erhverv eller større projekter.

Spotlight er Occhio Partner og har et indgående genskab til brandet. Vi har samtidig den lystekniske baggrund til at vejlede og rådgive omkring indretning med lys.

Kontakt os for at høre mere om Occhio – eller besøg enten Occhio Store by Spotlight på Borggade 4 i Aarhus eller Occhio Gallery by Spotlight på St. Kongensgade 103 i København.
Læs også mere om, hvordan du kan booke en belysningskonsulent til et Gratis Besøg hos dig

 

Køb Occhio lamper online

Vi rådgiver meget gerne om lamperne fra Occhio – men anerkender også, at online handel er en nem måde at bestille sine varer på. Derfor finder du naturligvis også vores gode service online – og kan enten bestille eller lade dig inspirere af Occhios belysning online:

Se vores online udvalg af lamper fra Occhio

 

Bag om Occhio

Occhio er et tysk firma, startet af Axel Meise i 1999. Firmaet har base i München. Axel Meise er designeren bag den kendte lampeserie og har med stor succes designet lamper i over to årtier. Firmaet er et af de mest innovative belysningsfirmaer i verden, og har en position som markedsleder i Tyskland indenfor High-quality.

Han har med firmaet axelmeiselicht solgt sine egne designs af kvalitetslamper til privat og professionelt brug.
Som en af Tysklands førende belysningsdesignere har hans firma eksisteret siden 1999, hvor han første gang udviklede designet til den berømte og prisbelønnede lampeserie. Siden da er serien kontinuerligt blevet udviklet og solgt med stor international udbredelse.

 

Lad dig inspirere af spændende projekter og indretninger

Se herunder hvordan lamperne tager sig ud i forskellige indretninger – men lad dig ikke snyde for et besøg i vores showroom, så vi kan vise dig, hvorfor vi er så begejstrede for lige netop Occhio. Det er virkelig et helt unikt lampebrand – og vi er helt sikre på, at du også vil forelske dig i både designet og funktionaliteten!

High lys fra Occhio

Eksklusivt lys fra Occhio

Occhio lys i boligen

Occhio belysning