Anerkendt belysningsbutik fra København åbner
brand-butik i Aarhus med internationale Occhio

PRESSEMEDDELELSE, 19. marts 2021

To år efter åbningen af Occhio Gallery i København udvider Spotlight både på geografi og koncept med en eksklusiv Occhio Store centralt i Aarhus.

Occhio Store by Spotlight i Aarhus

Der ligger mange års erfaring med rådgivning indenfor lys samt stor viden om Occhio’s produkter bag, når Spotlight byder velkommen i ”Occhio Store by Spotlight” – en helt ny butik på Borggade i latinerkvarteret i Århus.

 

”Det vil glæde mig utroligt meget, hvis vi kan give kunderne i den nye Occhio Store i Aarhus en merværdi i form af god belysning”,
siger direktør Mogens Lund, Spotlight.

 

I Spotlight er der altid fokus på den rigtige løsning – med udgangspunkt i lyset og kundens behov. Lamper skal designes til at lyse, og for at løse et behov for lys. Det er præcis dét, Occhio kan og gør i verdensklasse.

Det er også årsagen til, at Spotlight og Occhio er et godt match, og man ser derfor frem til at betjene alle i Aarhus og omegn med stor viden om lys kombineret med Occhio’s eksklusive belysningsprodukter. Occhio Store by Spotlight henvender sig både til private kunder samt arkitekter og andre, der har interesse i at høre om Occhio løsninger på forskellige lysopgaver.

Det grundlæggende for Spotlight er fortsat at yde en service udover det forventelige samt rådgive med baggrund i en stor viden om lys og belysning. Med dette ståsted er der fortsat en stor overbevisning om, at kunden har lyst til at fortsætte med at handle i fysiske butikker – for at opleve produktet, materialet og lyset samt drøfte sit næste projekt.

 

”Det er vores ambition at udvikle innovative og unikke produktserier i et holistisk lysdesign”,
forklarer Axel Meise, chefdesigner og indehaver af Occhio.

“Med vores produkter ønsker vi at give folk mulighed for at interagere naturligt med lys og at designe belysningen i deres egne omgivelser. Fordi lyskvalitet er lig med livskvalitet”, udtaler Axel Meise.

 

Læs mere om Occhio‘s produkter hos Spotlight

Besøg Occhio Lighting

Se Occhio produkter på Spotlightshop.dk