Book et gratis besøg af lysekspert

Spotlight tilbyder, at du gratis kan få besøg af en af vores lyseksperter / belysningskonsulenter.

 

Hvorfor få hjælp af en ekspert?

Lys er en af de vigtigste faktorer for at skabe stemning og opnå den perfekte indretning. Men det er ikke altid lige let, da der er mange lamper og lampe-typer at vælge imellem. Derudover kan der være tekniske begrænsninger eller forhold, som der skal tages højde for, inden der investeres i ny belysning.

Spotlight A/S har mere end 30 års erfaring i at indrette med lys

Vores medarbejdere har stor og bred erfaring med både teknisk belysning og almindelig rumbelysning. Har du en konkret udfordring eller nogle mere diffuse ønsker, står vi altid klar til at hjælpe dig til en individuel løsning.

Vi har bl.a. rådgivet om belysning og indretning ved ombygninger, renoveringer og nybyggeri af sommerhuse, palævillaer, parcelhuse, lejligheder, restauranter, butikker og kontorer.

Book en belysningskonsulent fra Spotlight

Få hjælp til lamperne inden store beslutninger træffes

For at sikre det bedste resultat er det vigtigt, at en belysningskonsulent bliver involveret tidligt i processen. Derfor opfordrer vi dig til at medbringe en skitse eller en arkitekttegning over de rum, der skal laves lysplan til, så vi sammen kan gennemgå projektet i butikken.

Alternativt er det muligt at sende tegninger til os, og vi vil skriftligt komme med vores bud på en lysindretning. På den måde kan vi minimere uheldige valg træffes, da de værste faldgruber kan tages i opløbet.

Vi kan garantere, at der er lys nok i gangarealer, den rigtige belysning over spisebordet eller de rette spots til badeværelset. Vores konsulenter vil tilstræbe, at belysningen integreres med resten af hjemmets indretning, således at dit hjem kan tage sig så godt ud som muligt.

Kontakt os på mail eller kig forbi butikken på St. Kongensgade for at høre mere eller for at aftale et besøg.

>> FÅ VIP-FORDELE!