Brand

Lampe Gras

Lampe Gras er en del af familien i lampefirmaet DCW éditions. Det er et brand med en lang historie. Selvom brandet efterhånden har mange år på bagen, er lamperne dog aktuelle og populære end nogensinde. Det lidt rå industrielle look passer godt i mange indretninger. Enten hvis stilen skal føres igennem – eller som kontrast til en mere fin indretning.

Bernard-Albin Gras designede i 1921 de første velkendte lamper. Disse hører i dag under firmaet, han efterfølgende grundlagde. Den første lampeserie, som Bernard-Albin Gras designede var tiltænkt til kontorer og andre industri-miljøer, som kunne have brug for bestemte lamper.

Brandet har fra start af været kendetegnet og anerkendt for at have et meget enkelt, men samtidig robust og ergonomisk design af deres lamper.

Brandet er kendt for, at lamperne hverken har skruer eller svejsning. Disse forstyrrer dermed ikke synet af de smukke detaljer og gode materialer. Lamperne er altså både funktionelle og æstetiske i deres udtryk.
Den originale og meget gennemtænkte tankegang, som lå bag Lampe Gras er også en af grundene til, at firmaet har haft – og stadig har – så stor succes.

 

Innovativt design hos Lampe Gras

Bernard-Albin var en af det 20. århundredes mest anerkendte og innovative designerne grundet hans nye opfunden måde at lave lamper på. En tankegang som lå langt forude for hans tid.

Lamperne var derfor ikke kun at finde i hans eget hjem, men over hele verden. Alle steder er de blev brugt i mange forskellige projekter. En af dem, som faldt for det unikke design var Le Corbusier, som hurtigt blev en tilhænger af lamperne. Han blandt mange andre har benyttet lamperne i sine projekter.

Du kan se et godt udvalg af Lampe Gras designs i vores butik i København samt online. Udvalget er stort, og vi har mulighed for at bestille alle lamper hjem fra sortimentet, hvis du ikke lige ser den model, du har i tankerne.

Du finder både brandet i vores butik – og så kan du se Lampe Gras online Her.