Brand

DCW

”DCW Éditions’ forpligtelse er at producere tidløse objekter, der aldrig giver efter for mode.”
Dette er mottoet og inspirationen for producenten ved navn DCW.
DCW er et fransk firma, som er med til at forhandle tidens mest anerkendte lampeklassikere.

Bag om DCW

Bag firmaet står Philippe Cazer and Frédéric Winkler.
De startede tilbage i 2008 med at producere kendte lampeserier, som havde til opgave at blive redesignet, så de blev til tidløse lamper.
DCW går efter at producere objekter, som har sit udspring i fortiden, men hvor anvendelsen skal passe til nutiden. Det er en vision at lamperne skal udstråle fremtiden. Lamperne er altså kendetegnet ved at være velforarbejdet i deres design. Samtidig med, at de er godt lavet og i de helt rette materialer.

Lampe Gras var den første lampeserie, som Philippe Cazer and Frédéric Winkler valgte at producere. Serien var i sin tid designet og produceret af Bernard-Albin Gras.
I 2014 skabte DCW en kollektion af Lampe Gras udendørslamper, som gjorde det muligt at give den unikke lampe en plads i det udendørs rum. Derudover blev lampen også designet, så den kunne spille sammen med de smukke farver, som naturen har.

I 2013 kunne DCW også stolt udgive Mantis Lampen, som originalt blev designet af Bernard Schottlanders. Lampen blev oprindeligt skapt i 1951 som hyldest til Alexander Calder og den hyldes til 50’erne som årti. Netop dette gjorde, at de i DCW éditions de følgende år kunne udvide deres sortiment og ikke mindst succes.

 

Kollektionerne hos DCW

Herefter har de produceret lamper fra forskellige kollektioner.
For eksempel Mantis, In The Tube, The ISP Lamp, Here Comes the Sun, Les Acrobates de Gras, The MbE Mirrors. De har alle til formål ikke at give efter nutidens mode, og dermed produceres i et tidsløst design.

Du er altså sikret designklassikere, som kan give dit hjem helt nyt og unikt liv, som ville have passet ind for flere generationer siden, og som samtidig også vil passe ind i næste generationers hjem!

Du finder et stort udvalg DCW Éditions lamper online på vores webshop under de forskellige brands – og kan ligeledes se flere af lamperne i vores butik!