Spotligt reparerer dine lamper i Aarhus

Reparation af lamper i Aarhus

Du kan sagtens få brug for reparation af lamper, selvom du har købt kvalitets belysnings. I mange tilfælde får glæde af den hele livet, men selvom både materialer og design er i allerhøjeste kvalitet, kan du stadig komme ud for, at din lampe går i stykker på den ene eller den anden måde.

Hos Spotlight på M. P. Bruunsgade 62 tilbyder vi ikke kun salg af nye lamper, men også reparation af dine gamle lamper. Måske er der sket en ulykke, som har beskadiget lampen? Det kan også være, at du har haft en gammel, antik lampe i kælderen længe, som trænger til at blive frisket op.

 

Reparation af lamper

Der kan være mange grunde til, at du er interesseret i at få repareret din lampe. Måske har du arvet en gammel lampe, som er gået over i generationer og har en stor affektionsværdi forbundet med sig. Men det kan også være, at du har investeret i en dyr lampe, som du har planer om at bevare hele livet. Uanset hvad grunden er, står vi klar til at hjælpe dig med næste skridt.

Kom forbi med din beskadigede lampe hos Spotlight. Så vurderer vi sammen, om det kan betale sig at reparere din lampe, samt hvilke muligheder der er. Prisen og løsningen afhænger altid af lampens stand og modellen.

 

Reservedele til dine lamper

Nogle gange kræver en lampereparation en ny reservedel, og vi har et bredt udvalg af reservedele til mange populære lamper. Kontakt vores butik på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus for at høre, hvilke reservedele vi har, og hvilke vi har mulighed for at skaffe. Vores ypperste opgave er at hjælpe dig, og vi gør altid vores bedste for at give en kyndig vejledning.

Kontakt os her – hvis du har spørgsmål til reparation af lamper.