Brand

Wever Ducré

Wever Ducré startede deres historie i begyndelsen af 80’erne, da en gruppe unge belgiere besluttede at opstarte en virksomhed med belysning som centrum. En af Wever Ducrés mange overvejelser gik på hvad navnet på deres nye brand skulle være. De fandt frem til et navn, som den dag i dag stadig er en stor og vigtig del af firmaets filosofi.
Nemlig Wever Ducré, som er en blanding af flamske ord. De flamske ord beskriver, hvordan man kan få succes i livet, nemlig gennem hårdt arbejde. Deraf kom ordet Werklust. VERtrouwen, som betyder tillid. ENthousiasme, som ligner det danske ord entusiasme, disse tre blev kombineret med mod, Durf og til sidst det vigtige ord CREativitet, som er kreativitet.
Disse fem ord blev altså sammensat til det vi i dag kender som Wever Ducré og den fine historie bag brandet giver navnet en unik betydning.

Wever Ducré går efter at finde den perfekte balance mellem æstetisk belysning og brugervenlige samlinger, men som samtidige skal være af teknisk perfektion. De bruger de bedste materialer, hvilket givet et moderne produkt i bedste kvalitet.
Virksomheden har til formål at producere miljøvenlig belysning til alle forskellige rum. De har derfor eksperimenteret med mange forskellige muligheder for LED-teknologi.

 

Belysning til erhverv

Firmaet laver mange produkter til butikker, showrooms og restauranter, men du kan også finde en masse produkter i deres sortiment, som kan bruges til at give dit hjem et personligt præg. De kan altså både skabe lys, som passer på en fancy restaurant – samtidig med, at de designer lamper som kan skabe en hyggelig og tryg stemning i hjemmet.

Wever Ducré står blandt andet bag lampeserien Box, som er velegnet som belysning til badeværelset. De står også bag lamper til udendørsbelysning, hvor lampeserien Linus kommer i spil.

 

Du finder både Wever Ducré på vores webshop – men også et stort udvalg er også tilgængeligt i vores butik, hvor vi også rådgiver dig om de mange muligheder med brandet.