Designer

Thorup Copenhagen

Som navnet antyder er Thorup Copenhagen en af de ‘lokale’ med designstudie i København. Stilen er nutidig og tidløs – og brandet blev grundlagt af københavneren Kasper Thorup i 2017.  Man fokuserer på både lang levetid og anvendelighed – og det danske brand står både bag moderne møbler, belysning og andre genstande. Her er en ærlige tilgang til design, som udspringer af en fascination af naturlige materialers iboende kvaliteter.
Brandet hylder traditionerne for dansk design – og har fokus på den stolte designkultur i Skandinavien. Dette træder også tydeligt igennem i Patrone lampeserien, der vil fungere perfekt i de fleste typer af indretninger.

Hos Spotlight finder du flere af lamperne fra Thorup Copenhagen i udstillingen.

Patrone – et tidsløst design fra Thorup Copenhagen

Patrone lampe serien fra Thorup Copenhagen er en fantastisk lampe serie, der har et klassisk og tidløst design. Lamperne er kendt for deres gode kvalitet. De er lavet af materialer af høj kvalitet og giver interiøret en luksuriøs følelse. De er også designet til at være langtidsholdbarer. Lamperne kan fås i mange størrelser og stilarter – herunder pendel lamper, væglamper og spotlamper, hvilket gør dem til et godt valg til ethvert interiør. Pendlen kan f.eks bruges som soveværelseslampe, stuelampe og entrelampe.

Når det kommer til design, så ønsker brandet at sætte et større fokus på bæredygtighed. Derfor bliver alle lamper fremstillet og produceret på et lager i København for at reducere deres miljøbelastning og CO2-fodaftryk.

Håndlavede lamper fra Patrone serien – hver lampe er unik

Alle Patrone lamper bliver håndlavet – hvilket sikrer, at ingen lampe er 100% ens, og at hver lampe er unik. Lamperne er omhyggeligt designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, hvilket resulterer i produkter, der er stilfulde og praktiske.

Se udvalget af de elegante lamper fra Thorup Copenhagen online

→ Har du brug for hjælp til lampen? Book et gratis besøg af en lysekspert