Designer

Rasmus Larsson

Rasmus Larsson er uddannet designer fra Danmarks Designskole i 1999.
Han startede firmaet ”Design by us” i slutningen af 90’erne, med sin svigermor og hendes bror.

Design by us er af The Times Magazine, blevet udnævnt til at være blandt de ti mest succesfulde designerfirmaer i verden. Herudover har Design By Us, været omtalt i magasinerne Wallpaper og Elle Decor.

Privat er Rasmus Larsson gift med indretningsarkitekten Andrea Larsson. Han har været med i flere TV-programmer med blandt andet indretning og design.

 

Rasmus Larsson startede oprindeligt firmaet med sin svigermor og hendes bror. I dag ejer han det sammen med Lisette Bernhoft, som også er sælger i firmaet.

Rasmus Larsson er særligt kendt for sine nytænkende lamper og møbler med et humoristisk strejf. Desuden har han haft indretningsopgaver til butik og showroom for bl.a. Lindeberg, Mads Nørgaard, Stella Nova, Miss Sixty og Bjørn Borg.

Rasmus Larsson har et specielt skabende designtalent. F.eks. er glaslamperne Vintage og Krystle fremstillet af ca. fem glasvaser, der er fundet på et loppemarked og sammensat forskelligt, så hver lampe er unik.

Idéerne til designlamperne kommer ofte ved indretningsopgaver til butikker eller modemesser, hvor designteamet hver gang tilpasser designopgaven til den unikke situation.

Rasmus Larsson er selv storforbruger af sine egne designs, og faktisk designer han ofte det, som han selv mangler.

Kreativiteten, mener Rasmus Larsson, har han arvet fra sin far, der i dag også er ansat i firmaet. Da han var barn, fik han lov til at afprøve sine idéer i farens smedeværksted, hvor han kunne svejse og arbejde med træ.

 

 

–> Se vores online udvalg af lamper designet af Rasmus Larsson