Brand

Menu

Menu lamperne kommer fra et spændende firma, der siden 1978 har dygtiggjort sig i at skabe kreative løsninger, men som samtidig er moderne og passer ind i hverdagens hjem. Det danske firma holder fast i det skandinavisk-inspireret design, hvor kvalitet er nøgleordet.

Menu ønsker at gøre verden og hverdagen lidt mindre kompliceret, men stadig lidt rarere at stå op til hver morgen.
Derfor har Menu ikke kun dygtiggjort sig i lamper, men blandt andet også i køkkenudstyr og praktiske hylder. De er altså et firma, som lever af at fremstille produkter til indretning i hjemmet.

Firmaet samarbejder med kreative mennesker fra hele verden rundt. Disse har både rødder i arkitekt-, men også i designverdenen. Derudover har de endvidere samarbejder med lokale håndværkere – så produkfremstililngen går op i en højere enhed..

Lamper i spændende design

Et af resultaterne fra de forskellige samarbejder er Franklin Lampen. Franklin lampen er designet af Søren Rose, og er fra Tribeca serien. Denne er inspireret af Glamour-tiden i New York tilbage i 1930’erne. Ligeledes har deres små batterilamper Carrie også fået stor popularitet for deres smarte funktion og fine, enkle design.

Menu er et trendsætter firma, som følger de trends, der er rundt omkring og fra alle steder i verden lige nu. De designer lamper, som har et klassisk og rent udtryk. Du finder dog også lamper, som er mere vovede – dog samtidig helt igennem unikke og smukke. Du finder derfor både de små enkle bordlamper og de storslåede lysekroner blandt deres lamper – alle med respekt for Menu’s tanker bag design og udseende.

Det flotte sortiment af lamper fra Menu finder du delvist i vores butik på Store Kongensgade og fuldt ud på vores webshop. Der er derfor rig mulighed for at se alle lamperne – og få vejledning omkring valg af belysning til boligen, hvis du har kastet din kærlighed på dette brand.

-> Se alle Menu lamper online Her