Designer

Lightman

Hos Spotlight kan du nu også opleve det danske designfirma Lightman’s smukke lamper.

Designeren Nikolaj Toft stiftede i 2013 den danske virksomhed Lightman. Her tilbydes skræddersyede løsninger af de fineste og mest holdbare materialer – og man fremstiller efter de højeste standarder for håndværk.

Lightman lamperne er bæredygtigt fremstillet,  i smukt design og allerbedste kvalitet – og alle lamper samles i Danmark. Lamperne er egnet til både privat og professionelt brug.

Et unikt design fra Lightman

Den populære Dugdråben lampe fra Lightman giver dit interiør et helt nyt look. Den store glaskrystal giver et nedadrettet lys og udsender et varmt, blødt lys, der skaber en fredfyldt og beroligende atmosfære. Den er designet til aldrig at komme i vejen eller blokere for udsigten, og den er velegnet til både små og store rum – for at skabe en større effekt i rummet, så kan man kombinere en masse Dugdråben pendler og hænge dem op sammen.

Den smukke Dugdråben lampe fra Lightman fås i flere forskellige farver – blandt andet børstet messing, bruneret messing, guldbelagt messing, børstet alu og matsort alu. Hver farve tilføjer et unikt touch til lampens design og kan passe ind i enhver indretning.

OBS: Det er ikke muligt at returnere lampen, da den laves på bestilling.

Dugdråben – en lampe lavet specielt til dig

Hos Lightman laves alle Dugdråben lamper personligt i hånden og produceres derfor kun på bestilling. Disse lamper er lavet af de fineste materialer i høj kvalitet og er designet til at holde hele livet. Hver lampe er unik, da den er skabt i hånden – hvilket sikrer, at ingen lamper nogensinde er 100% ens. Du kan være helt sikker på, at lampen bliver lavet personligt til dig.

→ Se mere til Lightman på vores webshop – og lad dig inspirere…eller kig ind i butikken på Store Kongensgade 103 for at se de smukke lamper!