Brand

Hollands Licht

Hollands Licht er et hollandsk brand inden for designerbelysning. Virksomheden har siden 1968 tilbudt karakteristiske belysningsløsninger. De producerer lamper i et moderne design. Der gøres ikke kun brug af inspiration fra kendte designere. De bliver også inspireret af kommende talenter, som har deres egen synsvinkel på belysning, materialer og anvendelighed. Fokus er på lampernes funktionalitet og kvalitet, og der stræbes efter at udvikle brugervenlige er tidløse produkter. Dette opnås gennem deres ekspertise inden for lys, samt at være åbne for nye ideer.

Hollands Licht har fokus på at deres produkter bliver fremstillet med omhu. De arbejder tæt sammen med lokale håndværkere og eksperter inden for LED-innovation, hvilket er med til at minimerer CO2-udslippet. Ydermere holder det produktionsprocessen enkel og effektiv.

 

 

Eksklusive belysningsløsninger i kvalitetsmaterialer

Oplev en enestående kollektion af lamper der sætter lyset i fokus. Her ses moderne og enestående belysningsløsninger fra gulvlamper til pendler. Hver lampe afspejler deres engagement i håndværk og design.

 

Lotek- gulvlampe

Hollands Licht gulvlampe Lotek blev designet i 1982 af designeren Benno Premsela. I dag er det en af de mest berømte klassikere inden for hollandsk belysning. Lampen er formet som en kube bestående af en rispapirskærm. Skærmen bliver holdt oppe af stilrene metalben. Her får man et design der skiller sig ud og skaber et innovativt look. Lotek fås i 4 størrelser, samt 2 farver ben – sort og stål. Her får du fornøjelsen af en velkendt hollandsk designklassikker som vil kunne pryde som stuelampe.

Oplev et udsnit af Loteks udvalg hos Spotlight Aarhus, hvor vores medarbejdere står klar til at give dig en professionel rådgivning.

 

Vapour – Pendler

Hollands Licht pendler fra Vapour er pendler, der har et ekstraordinært og fascinerende design. Det er en elegant lampe, der giver bevægelse og fascination til dit rum. Vapour fås i sort og guld. Pendlen vil kunne gøre sig yderst godt som køkkenlampe eller spisebordslampe. Pendlen er sammensat af LED-rør, der er fremstillet af ætset glas, hvilket skaber en unik og bemærkelsesværdig lysoplevelse.

 

Se vores online udvalg af lamper fra Hollands Licht