Brand

Grupa

Hos Spotlight.dk kan du udforske lamper fra Grupa‘s stilfulde kollektioner.

I 2006 blev Grupa stiftet af Filip Despot, Ivana Pavić, and Tihana Taraba i et lille studie i den kroatiske hovedstad Zagreb. I 2012 valgte Grupa at tage en anden tilgang til produktionen af ​​produkter. De besluttede at træde ud af designrollen og producere tingene selv. De valgte, at alle deres produkter skulle være håndlavede, hvilket også kan ses i dets unikke og traditionelle håndværk. Alle dele er forsigtigt sat sammen af ​​deres talentfulde designere.

 

Arigato lamper – enkelt design fra Grupa

Arigato serien er kendt for sit enkle og elegante design. Serien består af bordlamper, gulvlamper, væglamper, loftlamper og pendel lamper.  Lamperne kan fås i flere varianter og farver, som gør de passer ind til enhver indretning. Med lampens justerbarhed og brugervenlighed er den nem at bruge uden besvær.

Arigato bordlampe

Arigato bordlampe er den perfekte tilføjelse til skrivebordet. Med sit minimale pladsforbrug har du stadig plads til en masse andre ting. Det er også muligt at justere lampens længde ved at justere dens krop.

Arigato væglampe og Arigato loftlampe

Arigato væglampe og Arigato loftlampe kan bruges til alle rum, og kan f.eks bruges som soveværelseslampe eller som køkkenlampe. Lamperne kan fås i flere varianter og størrelser. Nogle af dem er specialdesignet som dobbeltlampe. Det er muligt at opdele belysningen på den dobbelte lampe ved at justere den og flytte lampehovederne væk fra hinanden. Det er den perfekte lampe at have ved siden af ​​sengen og spisebordet. Den kan bruges som læselampe.

Det er muligt at justere længden på alle Arigato lamper og de er nemme at bruge, så de kan bruges uden besvær. De består af en krop af stålrør og en aluminiumsskærm. Overfladen er enten mat sort eller hvid pulverlakering.

→ Se vores online udvalg af Arigato lamper fra GRUPA

→ Se alt for GRUPA her