Brand

Gant

Gant Lights er et nyt, moderne designerbrand, som blev skabt i 2012 af den tyske tilrettelægger Stefan Gant. Han er uddannet arkitekt fra Bayern og var stadig under uddannelse, da han begyndte at eksperimentere med at fremstille produkter. Han designer lamper i blandt andet rå beton, marmor, guld og andre ædelmetaller, hvilket skaber fascinerende håndlavede produkter.

Gant har et ønske og en ambition om at skabe en stærk kontrast blandt lamperne, men samtidig forene dem med æstetiske designs.
Lamperne er designet i lokaler, som tilhørte et tidligere konditeri. Det har manden bag brandet omdannet til et overdådigt showroom og studie med lagerrum og værksteder.

Derudover er lamperne i dag at finde verden over. De produceres stadig i Tyskland, men har netværker af lokale håndværksvirksomheder og producenter over hele verden grundet den store efterspørgsel.

 

Luksuriøse pendler fra Gant

Gant står bag de velkendte C1, C2 og C3 lamper. C-serien fra Gant har et bredt udvalg af luksuriøse pendler til enhver smag. De fås i tre længder: 92, 122 eller 182 cm, og sammensætningen af materialerne på pendlerne kan vælges på flere forskellige måder. Pendlerne har et enkelt, minimalistisk og tidsløst design. De er i en helt fantastisk kvalitet, hvor skærmene er håndlavede.
Pendlen ved navn C1 kan for eksempel vælges med en bund af enten mørkegrå eller lysegrå beton og egetræ, som så kombineres med en top af cortenstål, rustfrit stål, oxideret kobber, kobber, messing, egetræ eller valnøddetræ, hvilket giver lampen et rustikt, men samtidig utrolig smukt og specielt udtryk.

Ved at Gant giver mulighed for selv at sætte et præg, på den lampe man nu en gang er faldet for, har man således rig mulighed for selv at være med til at skabe sit eget udtryk på den valgte lampe. Lampen kan altså komme til både at afspejle dit hjem og kan afspejle din personlighed på mange forskellige måder.

 

–> Se nogle af de elegante lamper fra GANT online eller i vores butik på St. Kongensgade.