Brand

Frandsen Lighting

Historien om Frandsen Lighting går tilbage til 1968, hvor Benny Frandsen designede den anerkendte lampeserie Ball. Frandsen Lighting har den dag i dag stadig stor succes, og Ball lampeserien er stadig en af de mest ikoniske. Meget er sket i firmaet siden dag, men man holder stadig fat i mange af de gamle værdier – og måske netop derfor er populariteten høj.

Ball-lampeserien blev designet af den danske grundlægger Benny Frandsen. Han sad i sit hus i Skanderborg og lavede prototype efter prototype til han fik det ønskede resultat. Et resultat, som ikke kun ham, men som mange mennesker rundt omkring i hele verden har været glade for.
Selvom Ball-lamperne stadig ses mange steder – og i dag kommer i nye farver og varianter, er man også god til at designe nyt og på den måde udvide sortimentet med nye klassikere. Det gælder indenfor alle lampetyper. I dag finder du derfor en flot udvalg af gulvlamper, bordlamper, væglamper og pendler fra Frandsen.

I dag er der to designere udover Benny Frandsen; nemlig Guillaume Delvigne og Philip Bro der på fineste vis bidrager til det lækre sortiment af lamper. De forstå firmaets værdier og designer i denne ånd, samtidig med at de tilfører nyt til brandet.

Frandsen Lighting’s vision

Frandsen Lighting har fra start af haft en vision om, at skabe lamper, som er af god kvalitet og som ikke går ned på valg af materialer – og hvor den enkelte kundes smag vægter højt. Dog går man stadig efter fornuftige priser, hvilket også er et af deres kendetegn. Lækkert dansk design til overkommelige priser.

Frandsen Lighting har et stort udvalg af lamper – og lamperne designes i mange forskellige farver og former, så de passer til det enkelte hjem og i dag ses i flere rum i mange boliger.

-> Du kan se det store udvalg af Frandsen Lightings lamper og designs online Her.