Brand

Fatboy

Fatboy er et hollandsk designerbrand, der producerer et stort udvalg af produkter til boligen, heriblandt belysning. De startede i 1998, hvor en finsk designer ved navn Jukka Sætälä fik en ide til at skabe en unik sækkestol. I år 2002 opkøbte hollænderen Alex Bergman rettighederne til både design og produktion af sækkestolene. Dette blev begyndelsen på en rejse mod succes, og siden da har Fatboy kun fortsat sin udvikling. I dag producerer Fatboy også lamper i en afslappende stil, som er med til at give liv til hjemmet.

Fra begyndelsen til i dag, er lampeudvalget blevet udvidet med nyskabende koncepter, der har fokus på æstetik og teknologi. Ved at skabe lamper, leveres mere end bare lys. Lamperne skaber en hyggelig atmosfære, karakter og en følelse af afslapning. Deres produkter er skabt af høj kvalitet samt et enkelt men spændende design, der passer perfekt i en kreativ indretning.

 

Hos Fatboy er de engagerede efter et grønnere miljø med bæredygtige produkter. Hver en handling spiller en rolle i at skabe en mere bæredygtig fremtid. De designer holdbare produkter og prioriterer brugen af genbrugsmaterialer. Derudover minimeres plastik og papir i deres emballage. Fokus er på at skabe produkter der varer i mange år og bidrager til en mere bæredygtig verden.

 

Gå på opdagelse i Fatboys lampeparadis

Her finder du et bredt udvalg af belysning i højeste kvalitet både til indendørs og udendørs brug. Derudover kan du opleve kreative og funktionelle lamper som skaber en følelse af hygge.

 

Edison- Serien

Fatboys lampeserie Edison er en af favoritterne blandt kunderne. Her finder du bordlamper samt gulvlamper fra Edison serien. Tag et kig på den populærere Edison the petit bordlampe som passer ind alle steder. Her vil den evt. kunne pryde som natlampe eller kontorlampe. Dette er en trådløs batterilampe som har LED. Lysstyrken er justerbar så du får lige den belysning du ønsker. Lampen kan passe ind alle steder, både indendørs og udendørs.

 

Bolleke – Serien

Lampeserien Bolleke er også blandt nogle af de mest populære batterilamper. Serien består af pendler i et enkelt og stilrent design. De fås i forskellige farver, så du kan sammensætte dem i flotte kombinationer. Lamperne er trådløse og genopladelige gennem USB port. Pendlerne vil også kunne pryde som udendørslampe, hvor de hyggelige stunder kan nydes under lysets skær. Her får du pendler, der kan meget mere end bare lyse.

 

→ Se vores online udvalg af lamper fra Fatboy