Brand

Fabbian

Fabbian er en italiensk belysningsvirksomhed. De blev grundlagt i Treviso, Italien i 1961. Målet nu er det samme som dengang, nemlig at skabe eksklusive italienske belysningsløsninger til hjemmet. Da de startede var stort set hele produktionen håndlavet, hvilket viser at de har haft stor fokus for den gode kvalitet lige fra starten.

Fabbians lamper bliver lavet af innovative italienske designere. Deres materialer, design og tilgang til tingene er ud fra stor kvalitet og erfaring i belysningsbranchen. De har et stort engagement i at skabe unikke belysningsløsninger. Hos Fabbian er belysning mere end blot lys – det er stemning, karakter og design i harmoni.

Fabbians enestående produkter er lavet ud fra kvalitets materialer, banebrydende design og en stor erfaring inden for belysningsbranchen. Deres produkter er skabt med passion for at levere belysningsløsninger, der ikke blot belyser, men skaber stemninger, karakter og harmonisk design i ethvert rum.

 

Oplev Fabbians enestående italienske designs

Gennem deres erfaring med belysning, har de skabt mange unikke og spændende design. Nedenfor beskrives nogle af de innovativrige serier som er populærere herhjemme i Danmark.

 

Beluga serien

Beluga serien fra Fabbian er en serie bestående af væglamper, loftlamper og pendler. Her finder man et italiensk design der skiller sig ud ved de mange flotte farver. Lamperne er meget fleksible med deres lampehoved som kan roteres. Herved kan man få lyset lige der hen hvor man ønsker. Skærmen i lamperne er fremstillet af krystal, så man får et flot lysudtryk. Beluga serien kan være med til at skabe liv i din indretning.

 

Ice cube serien

Fabbian serien Ice Cube er ligeledes en populær serie. Serien består af loftslamper, væglamper og pendler.  Som navnet siger ligner det isterninger, hvilket skaber et flot udseende og belysning. Lamperne vil egne sig godt som lofts-/væglamper i et køkken eller som badeværelseslamper. Pendlerne vil derimod kunne skinne igennem som spisebordlampe med dens elegance og tidløse design.

 

→ Se vores online udvalg af lamper fra Fabbian