Brand

Dyberg Larsen

Dyberg Larsens historie strækker sig tilbage til år 2016, hvor Thomas Dyberg-Larsen grundlagde virksomheden. Det er et dansk belysningsbrand, der producere eksklusive lamper i et nordisk design. De har stor fokus på deres vision “at skabe lamper, der ikke blot lyser rummet op, men også giver æstetik og karakter”.

Dyberg Larsen viser hensyn og høj respekt for miljøet. De sørger bl.a. for dette ved at have den mest miljøvenlige rute, som produktet tager fra producenten til forbrugeren. De forbedrer og tilpasser deres emballage hen ad vejen, så de kan minimere miljøpåvirkningen bedst muligt.

Dyberg Larsen er med til at forme belysningsverdenen. De udforsker nye designhorisonter, samt leverer produkter af høj kvalitet til belysningsentusiaster over hele verden. Oplev historien gennem deres ikoniske lamper som er skabt af dedikation, kreativitet og passion for belysningens kunst.

 

DL serien – Elegance og Innovation

Dyberg Larsens kendte DL serie indebærer gulvlamper, bordlamper, væglamper og pendler. Lamperne fra DL serien fås i stilrene farver – sort, hvid, opal og chrome. Serien er skabt i et kreativt og skandinavisk design, hvor de passer ind alle vegne.

 

DL – Gulvlampe

Dyberg Larsen gulvlampe fra DL serien skaber et stilrent og moderne udseende i dit rum. Opdag elegancen i lampens skærm lavet af glas, metal og en bund af krom. Med denne lampe kan du tilføje en charmerende stil til dit hjem

 

DL – Bordlampe

Dyberg Larsen bordlampe fra DL serien, er en bordlampe i et klassisk design. Man får udtrykket fra DL serien med de 3 lag i skærmen, hvilket er med til, at lampen får et unikt præg. Mangler du en kontorlampe, soveværelseslampe eller lignende, så er denne bordlampe perfekt med dens charme.

 

DL – Væglampe og pendler

DL væglampe kan bruges i forskellige rum. Der er både til indendørs og udendørs brug. Som de andre lamper i DL-serien har de samme stilfulde utryk og klassiske design. Pendler fra DL-serien vil lyse hvert et rum op, med dens fantastiske lampeskærm. Her vil den kunne pryde som sofabordslampe eller spisebordslampe.

 

Se vores online udvalg af lamper fra Dyberg Larsen

Se vores udvalg af DL-serien her