Brand

Antidark

Antidark er en dansk virksomhed med fokus på lys og design. Oprindeligt hed de Scan Studio, men i 2019 skiftede de navn til Antidark. De har et stort kendskab inden for belysningsindustrien i Europa med mere end 25 års erfaring. Deres kerneværdier er de samme som dengang de startede ”at tilbyde lækre belysningsløsninger til konkurrencedygtige priser over hele verden”.

Hos Antidark har de ikke kun fokus på en designer, men derimod et samlet design-team, hvor hvert enkelt medlem besidder unikke kompetencer. Ved at sammensætte deres individuelle styrker skaber de et resultat af høj kvalitet. Teamet af eksperter arbejder med at skabe unikke og skræddersyede lysoplevelser til kunderne. De har stor fokus på kunderne, og ønsker at skabe den bedste oplevelse for dem, samt rådgive dem til den rette belysning.

Kvalitet er en del af fundamentet bag virksomheden. De prioriterer kvaliteten i alle deres initiativer og holder fast i høje standarder vedrørende materialer og produktionsmetoder uden at gå på kompromis. Sammen er de med til at belyse verden og sprede glæde gennem lyset.

 

Træd ind i lysets verden med Antidark

Antidark tilbyder et bredt udvalg af spots og loftslamper. Udover dette har de bl.a. også væglamper, bordlamper, gulvlamper og pendler.

 

Populære spots/loftlamper

Antidark spots fra Easy serien er en af de mest populære spots fra virksomheden. Easy Spot W75 er blandt de mest kendte. De er tilgængelig i både en hvid og en sort variant, så du kan vælge den der passer bedst til din indretning. Med dette spot kan du skabe en stemningsfuld belysning eller tilføje et moderne touch til dit rum.

 

De dobbelte Easy Spot W2100 er også blandt kundernes favoritter. De fås ligeledes i en sort og en hvid variant og har fokus på kvalitet og æstetik. Her får du dobbelt spots-belysning til at lyse dit rum op. Ydermere et produkt der er holdbart og visuelt tiltalende.

 

Antidarks loftslampe serie Moon er bestemt også et syn værd. Ligesom Easy-serien tilbyder Moon runde loftslamper med et enkelt og elegant design. Serien omfatter både hvide og sorte varianter, der passer perfekt til enhver indretning. Hvis du ønsker at tilføre dit rum et andet udtryk, så er Moon C260 også tilgængelig i messing og titanium, hvilket giver dig muligheder for at tilpasse belysningen til din personlige stil.

 

Du kan opleve Antidarks spændende belysningsløsninger i Spotlight København og Spotlight Aarhus. Vores eksperter står klar til at give dig en professionel rådgivning, så du finder det lys der passer bedst til dine behov.

 

Se vores online udvalg af lamper fra Antidark