Persondatapolitik hos Spotlight A/S

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for kundens aktivitet hos Spotlight A/S.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis en kunde ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. firma, navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer, CVR, ordrehistorik og betalingsoplysninger.

Spotlight indsamler og behandler persondata ved følgende handlinger:

  • Personlig eller telefonisk henvendelse i butik
  • Tilmelding til vores nyhedsmail via Spotlight.dk
  • Tilsendt spørgsmål, reklamationer eller feedback på email

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af personoplysninger på Lamper.dk er Spotlight A/S, St. Kongensgade 103, 1164 København K – CVR. 13643709

 

Behandlingsgrundlag og formål

Almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere kundens bestilling, som er købt hos os. E-mailadresse indhenter vi for at kunne sende en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse eller evt besked om kreditering, hvis en vare returneres. Telefonnummer bruges ifm kontakt omkring købet eller levering/afhentning.

Når der betales for et produkt indsamler vi navn og kortdata. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis kunden under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os sit samtykke hertil, bruger vi e-mailadressen til udsendelse af et nyhedsbrev. Kunden kan til enhver tid til- og afmelde sig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på et samtykke, har kunde til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis kunden ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil det desværre ikke være muligt for at købe produkter af os, med mindre et kontantsalg kan foretages.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet hvis ønsket, men bruges løbende til at kunne yde vejledning ved fremtidige køb.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke persondata til tredjemand, og vi overfører ikke persondata til tredjelande.

Hvis kunden har bestilt levering, vil oplysningerne om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af indkøb.

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Kundens rettigheder

Som den registrerede har kunden en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Kunden har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret sine persondata
  • At få slettet persondata

Kunden har derudover ret til at protestere over behandlingen af sine personlige data, og har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker kunden ikke længere, at vi skal behandle dennes personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af personoplysningerne, kan denne også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@spotlight.dk.