Brand

Vipp

I 1932 starter historien om Vipp lamperne og Holger Nielsen. Det ved Holger Nielsen dog ikke selv på daværende tidspunkt. Han vinder en bil på sin billet, som han havde købt, da han skulle ind og se fodboldkamp på det lokale stadion.
Han vælger at sælge bilen og i stedet købe en metalpresser, som snart viser sig at have været en fornuftig investering.
7 år senere har hans kone Marie brug for en spand til sin frisørsalon. Derfor går Holger Nielsen ud i sit skur og kreerer den skraldespand, som i dag er kendt som Vipp skraldespanden. I 1939 kickstarter Holger Nielsen altså et nyt firma bestående af et stort sortiment, hvor indholdet er industrielle designprodukter.
I de første 50 år var det primært læger og andre klinikker, som Vipp designede produkter til. Som årene er gået er produkterne i dag også at finde i alverdens hjem.
Den dag i dag er firmaet stadig familieejet – og dermed stadig et dansk firma. Firmaet drives af Holgers datter, hendes to børn og yderligere 45 ansatte. På trods af det har de stadig stor succes rundt omkring i hele verdenen.

Fra skraldespand til Vipp lamper

I 2009 blev Vipp skraldespanden godkendt til kun at stå til pynt ved designsamlingen ved MoMA i New York. Vi kan derfor roligt sige, at skraldespanden til hans kone blev starten på noget helt unikt.
Firmaet står ikke kun bag skraldespands-design. De står også bag møbler, køkkener og selvfølgelig nogle enormt smukke og stilfulde Vipp lamper.
De står bag produkter, der ikke kun er yderst funktionelle, men også stilfulde, enkle og helt tidsløse. Du er dermed garanteret et produkt, som ikke vil gå af mode.

I vores sortiment vil du finde hele Vipp’s lampeserie – kendetegnet ved enkle, stilfulde og rene designs i neutrale farver. Du finder bla. de populære Vipp 524 spots – der både er populære som spejllys, sengelampe og køkkenlampe – eller de nye udendørslamper.

Se de stilrene Vipp lamper i vores butik på Store Kongensgade.

–> Se også alle Vipp lamper online

>> FÅ VIP-FORDELE!