Brand

Verpan

Dansk designede lamper af Verner Panton er opskriften på succesen hos Verpan.

Med stor tradition for bemærkelsesværdige design er alle de unikke lamper i sortimentet designet af Verner Panton. Hans mangeårige talent præger lamper som VP Globen, Wire bordlampe, Pantop lampeserien mv.

Klik ind og se alle de kreative designs og lad dig forføre af Verner Pantons formsprog og farvebrug, som Verpan i dag står bag!

Panton lamper – udforsk det farverige univers

Panton er kendt for deres ikoniske og farverige designs – Tag et dyk ned i Panton-universet og se det store udvalg af lamper.

Verner Panton Pantop

Den unikke Pantop lampe er den perfekte lampe at tilføje til sin bolig og kan fås som både bordlampe og væglampe. Med sit klokkelignende form udsender den nedadrettet lys ud til rummet. Lampen fås i en række farver – så tilføj din personlighed til din bolig ved at vælge din yndlingsfarve.

Verner Panton Pendel

Panton pendel har et bredt udvalg af pendel lamper, så du nemt kan finde en efter din smag. De flotte pendel lamper findes i forskellige lampeserier f.eks Verner Panton Moon, Verner Panton Spiral og Verner Panton Fun.

Da udvalget er så bredt, er prisen tilstrækkelig til, at det er muligt at finde noget for enhver.

Verner Panton Globen

Dens unikke form og design skaber et smukt samspil af lys og skygge, der oplyser rummet i et blødt og varmt skær. Panton Globen er lavet af materialer af høj kvalitet og er bygget til at holde længe. Det er en perfekt tilføjelse til ethvert moderne interiørdesign.

Verner Panton Gulvlampe

Panton gulvlampe er en stilfuld lampe, der tilføjer lidt elegance til ethvert interiør. Med sit tidløse look og enestående håndværk er Panton gulvlampen en ægte klassiker for designentusiaster .

Se udvalget af Verpan pendel lamper

Se det flotte udvalg af Verpan lamper online